Alle Fantasia boeken 

In 2004 verscheen het eerste deel uit de megapopulaire serie Fantasia, geschreven door de bekende schrijversmuis Geronimo Stilton. Dat de lezers van de serie smullen, blijkt wel uit het feit dat er sindsdien honderdduizenden exemplaren over de toonbank zijn gegaan! Op dit moment zijn er elf delen verschenen. Het ene deel nog magischer dan het andere!
Geronimo heeft een speciale naam gekregen die alleen gebruikt wordt wanneer hij in het Fantasia rijk is: de Ridder zonder Vrees of Blaam. Ieder avontuur dat hij meemaakt is nog weer spannender dan het vorige! De vele kleurrijke illustraties geven de lezer een heel goed beeld van hoe het rijk eruit ziet. 

De Fantasia boeken zijn ook zo speciaal door alle extra's die erin zijn verstopt. Zo begonnen we met de fameuze kras- en ruikpagina's die er nu standaard in zitten. Vanaf Fantasia VI zit er er iedere keer weer iets nieuws bij om het boek nog specialer te maken dan het vorige. Toverpagina's (plekken die alleen te zien zijn door de warmte van je hand), 3D-pagina's, bewegende beelden, UV inkt, goud op snee en bij Fantasia X deden we er zelfs een scheetkussen bij!

Dat de serie succesvol en populair is, blijkt wel uit de vijf bekroningen met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Zowel Fantasia IV, Fantasia V, Fantasia VI, Fantasia VII als Fantasia IX  hebben deze mooie prijs ontvangen. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze fantasiastische avonturen? Lees dan nu alle Fantasia boeken!